Guide: Sådan gør du din terrasse sommerklar

Savner du sommeren og de lange aftener, som du kan nyde på terrassen med en god middag, og noget godt koldt at drikke? Længes du efter at trække selskaber og arrangementer udenfor, så alle har mulighed for at boltre sig, som det passer dem, og der er højt til himlen? I det tilfælde, lyder du som en person, som drager stor fordel af din terrasse, men hvornår har du sidst givet denne en kærlig hånd? Hvis din terrasse skal stå knivskarpt til sommerens begyndelse, da læs med her.

Vælg en funktionel og fashionabel flise til din terrasse

Terrassen bør være det sommerlige samlingssted, på samme måde som spisebordet er i hjemmet. Du vil derfor være sikker på, at denne ser flot og indbydende ud hele året rundt. Et godt sted at starte, er ved at vælge nogle flotte havefliser, som kan shine den op. Det typiske mål er 30×30 havefliser. Dette er en god kvadratisk størrelse, som passer ind i langt til fleste terrasse, uden at se hverken for store eller for små ud. Når du vælger flise, er det også værd at overveje, hvilken farve og materiale du ønsker denne i. Allerede her skal du altså tænke indretning af terrassen.

En stilet indretning der skaber stemningen

For denne indretning er ikke helt ligegyldig, når vi snakker terrasser. Hvilken stemning og stil forsøger du at opnå på din terrasse? Skal der være god plads til mange gæster og fremtidige middagsselskaber, bør du finde et stort havebord med behagelige stole, som kan rumme mange folk. Er du derimod en mere laid-back person, og ønsker en mere casual stemning, skal du måske kigge ind i et loungesæt. Her er der også rig mulighed for at samle de tætteste venner og familie, og sammen nyde en kold skænk i de omsluttende stole, alt imens i nyder solnedgangen på en sen sommeraften.